Известие

Collapse
No announcement yet.

Някои впечатления от първото каране на 156 2,4 JTD 98 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей
    ...еми още ни съм си допи кайвето
    за 136 коньеве е както си казал
    Е как мислиш? Аз съм жтд-сертифициран, бе бат

Простете за офтопика
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Първоначално публикувано от търтей
      ...еми още ни съм си допи кайвето
      за 136 коньеве е както си казал
      Е как мислиш? Аз съм жтд-сертифициран, бе бат

Простете за офтопика
      ба ли го как мисля

май още не мисля
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А за реалните километри на колата може и да неразбереш понеже от тоя модел и година маи неможе да се разберат поправете ме ако греша
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
          А за реалните километри на колата може и да неразбереш понеже от тоя модел и година маи неможе да се разберат поправете ме ако греша
          Ама може да разбереш кога последно са препрограмирали (бутали) компа на колата и ако датата е през последната година - значи вероятността да са врътнали километрите е огромна
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е браво, сега пък не можело да се провери пробега на кола от 98 г. Колеги, нещо ми е станало и не мога да спра да мисля за черна алфа 2,4 жтд :P Даже за тази, за която ви разказах в тази тема.
            Дали да не я закараме при Бобо, а? Той ще каже дали върви нормално или не. Ако е дебитомера ще го сменим. Драскотините по боята на паста и колкото излязат - толкова. Тя и така си е добре, само че не разбирам от такива коли и не мога да разбера наред ли е, или не е наред.
            Да опитам ли да я спазаря на 8200 ако е дебитомера? Пък ако всичко е Ок и 8600 ще му дам Колко парички е диагностиката при Бобо и дали ще има време за мен?
            Олеле, колко въпроси зададох, ужас! Много се извинявам! Колегата, който каза че циганин в алфа няма - прав е Супер!
            Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Здр, Анди и всички фенове на Алфа Ромео! От днес и аз съм част от форума и също съм запален по тази марка! Обръщам се към теб, защото днес бях във Враца и мисля, че гледах същата Алфа 156, която описваш! Колата ми хареса много, гледах и други Алфи, но за тази цена мисля, че си заслужава, защото според мен няма други забележки, освен козметичните! Пича каза, че е готов да свали на 8300 и повече не
              Защо си останал с впечтление, че колата не върви? Аз я карах доста, дори извън града и съм доволен от резултата! За сравнение-една от колите, които гледах (в Ботевград) имаше проблем с дебитомера и наистина се усещаше, че проблема го има. Питах познат, който има сервиз и е доста компетентен и ми каза, че ако не работи дебитомера, макс скорост е 120 км и колата неможе да надвиши 2400обрт. тази определено не беше бавна

Comment

Не знам , на мен ми се стори че не върви, пък може и така да си вървят тези коли. Ще я взимаш ли? Аз му казах че във вторник или сряда ще имам готовност да отида пак, да видя отново и да помисля. Вярно е, за тази цена е много добре. Не ти ли се стори че е пръскана преди време? Забеляза ли портокаловия лак? Лекото докосване по предния ляв калник видя ли го? Както каза - това са само козметични забележки и ако наистина останалото е наред си заслужава.

Comment

много съм навит да я взема, но нямам толкова пари! Надявам се скоро да си продам колата-VW polo, за да мога да събера парите или да я дам бартер с доплащане
                  колкото до боята, така е, но според мен е пръскано много отдавна, а и момчето каза, че не я е пипал (освен стопа). Това не е никакъв проблем, може лесно да се оправи и с немного пари!
                  И все пак да не забравяме, че колата е втора употреба и '98год пък който има късмет ще я вземе

Comment

Ами пожелай ми успех тогава! Пък като събереш парите и ако не ми харесва нещо ще си правим между нас Тъкмо ще бъде без драскотините вече и обслужена отвсякъде. Запомни състоянието на гумите и после ще видиш дали е вървяла

Comment

Working...
                    X